SITUAȚIE DE URGENȚĂ

 

În contextul situației de urgență declarată ca urmare a răspândirii infecției cu COVID-19, și stabilirii regimului special de muncă pentru angajații Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pentru asigurarea deservirii calitative conforme solicitărilor parvenite se va efectua prin intermediul POȘTEI ELECTRONICE.

Din 01 octombrie 2021 toate solicitările (cererile) persoanelor fizice și juridice semnate se depun la adresa electronică:

- hidrometeo@meteo.gov.md

- cancelaria@meteo.gov.md

!!!Accesul în sediul instituției este restricționat!!!

Certificatele se eliberează în formă scanată la adresa electronică indicată în cerere. Totuși, dacă se necesită ridicarea exemplarului în original, atunci vă rugăm să ţineţi cont de faptul că accesul în edificiu este limitat, din acest motiv sunați preventiv la numărul de telefon: 0 (22) 773603 sau mesaj electronic la adresa: contabilitate@meteo.gov.md, stabiliți ora cînd puteți să vă apropiați.

Situaţia se va modifica, la fel şi programul de lucru, în funcţie de evoluţia stării epidemiologice din ţară, urmând a fi actualizată permanent informaţia despre activitatea Serviciului.

Măsuri de prevenire în cadrul SHS

Dacă aţi venit în edificiul SHS, atunci trebuie să ştiţi că:

- e semn de responsabilitate să dezinfectaţi mâinile la intrarea în sediu, folosind soluţia special pusă la dispoziţia clienţilor;

- aveţi obligaţia să păstraţi distanţa de minimum 1 metru faţă de alte persoane din edificiu

- dacă aţi revenit recent de peste hotare sau prezentaţi simptome ca tuse, febră, dificultăţi respiratorii, vă rugăm insistent să evitaţi vizitarea Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pentru a oferi plus de protecţie persoanelor din jur.

NB! Pentru siguranţa Dvs. şi în conformitate cu Decizia nr. 19 din 06.05.2020 a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a mun. Chişinău, începând cu 7 mai 2020, purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice închise este obligatorie. Astfel, accesul fără mască de protecţie este interzis.

                 

 

  liveinternet.ru: ïîêàçàíî ÷èñëî ïðîñìîòðîâ çà 24 ÷àñà, ïîñåòèòåëåé çà 24 ÷àñà è çà ñåãîäíÿ